Liverpool FC – livet som supporter

De flesta Liverpool-supportrar har alla en sak gemensamt och det är ”Liverpool for life”. En gång Liverpool-supporter, alltid Liverpool-supporter med andra ord.

Historia och spelare

Som en av Storbritanniens äldsta fotbollsklubbar har laget en gedigen historia. De har till exempel spelat på sin hemmaplan, Anfield, sedan klubbens födelse 1892. Liverpool är även Storbritanniens mest framgångsrika lag internationellt med fjorton pokaler från olika evenemang.

Dessutom har de haft många legendariska spelare genom tiderna. Till exempel Phil Neal som tagit mer medaljer än någon annan spelare i historien.

Visa din färg

Som Liverpool supporter så är vi säkra på att du visar dina färger med stolthet. En röd tröja exempelvis hör hemma i varje supporters garderob. Kolla in Sam Dodds som gör precis allt du kan tänka dig som hängiven Liverpool-supporter.

Lite roligt är också att du kan köpa retro kläder i färger som Liverpool spelat i från 60-talet och framåt. Naturligtvis finns även massor med souvenirer du kan förgylla din tillvaro med.

Livet som Liverpool-supporter betyder engagemang, passion och en hängivenhet som få andra klubbar kan skryta med. Om du någon gång stått på läktaren på Anfieldstadion och sjungit med resten av publiken i ”You’ll never walk alone” så vet du hur det känns.